Over MixTender

Cocktails zijn erg populair al jaren en het bereiden van cocktails wordt vaak als een crime ervaren door horeca medewerkers. Mixtender is het antwoord op uw vraag hoe maak ik professionele cocktails makkelijk zonder cursus.

Mixtender heeft een complete lijn pre mixes en basis mixes ontwikkeld met vooraanstaande bartenders uit de gehele wereld.ABS producent van o.a barsupplies en pre mixes, fruit purees e.d. heeft in 2004 Mixtender ontwikkeld voor de horecaondernemer.

De z.g. store en pour fles van 1 liter is superhandig achter elke bar en in een handomdraai leert u zelf cocktails maken in een blender, shaker of in een glas.

De schenknek die bovenop de fles wordt geschroefd is in iedere productkleur meegeleverd.Dus ook in donkere tijden makkelijk te herkennen aan de productkleur.En nadat uw avond aan een einde komt kunt u de Mixtender fles weer in de koelkast plaatsen zonder de schenknek door de meegeleverde zwarte dop erop te schroeven.Mixtender flessen passen in iedere koelkast .

Meer dan 27 verschillende smaken leveren wij dagelijks aan vele horeca ondernemers in binnen en in buitenland.Ons distributie netwerk breidt zich wekelijks uit en wij zijn trots dat wij in meer dan 20 landen vertegenwoordigd zijn.

Mixtender is als basis alcoholvrij en door toevoeging van alcohol zoals Rum, Vodka of Tequila makkelijk te bereiden in een professionele blender of shaker of glas, en wij leveren een basis startpakket met alle ingredienten zodat u vandaag al kunt starten met Mixtender.

Compleet met cocktail kaarten, instruktie blad en blender, glaswerk, shaker etc.

Mixtender wordt direct geleverd vanuit ons magazijn uit Vlaardingen en wij komen zelf naar u toe om een instruktie te geven bij het startpakket *.Wij hebben GEEN wederverkopers in Nederland.

Mixtender is verpakt per 8 liter in 1 doos per smaak.